Workshop Werkgeluk; verfrissend en laagdrempelig

Waarom de Workshop Werkgeluk?

Erwin Klappe is een veelgevraagd spreker met de workshop werkgeluk in organisaties en op congressen. Elke workshop of lezing is fris en aangepast op zijn publiek, met de nieuwste inzichten uit de praktijk en wetenschap over werkgeluk. Met een mix van humor, inspiratie en bevlogenheid zet hij zijn publiek in beweging om werk te maken van hun eigen werkgeluk.

Als de man die werkgeluk als één van de eerste in Nederland naar de werkvloer bracht, kunt u erop vertrouwen dat u zal worden geïnspireerd, vermaakt en in actie wordt gezet door zijn presentatie.

 

Wie heeft eerder de Workshop Werkgeluk gevolgd?

Erwin Klappe sprak eerder over werkgeluk o.a. voor diverse PW/Vakmedianet congressen, HRM in de Zorg, het National Foundation Management Development (NFMD), CultuurWerkt, het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW), tijdens de landelijke kick-off voor de Week van de Werkstress, op diverse zorgcongressen voor Medilex, Stichting Topklinische Ziekenhuizen (STZ), Beroepsvereniging van Professionals in Sociaal Werk (BPSW), het ministerie van Defensie en hij was spreker op het eerste landelijke congres over positieve psychologie.

Resultaat van de Workshop Werkgeluk

Na de workshop Werkgeluk weet je:

– waarom er steeds meer organisaties werk maken van werkgeluk;
– wat werkgeluk wel en niet is;
– welke factoren werkgeluk wel en niet beinvloeden;
– welke acties je direct na deze workshop kunt ondernemen om gelukkig(er) te werken.

Wat u moet weten over de Workshop Werkgeluk

Als je me nog niet kent, dan is dit een lastige keuze, ik geef het toe. Je bent bezorgd: is hij professioneel genoeg? (Ja.) Zal hij zweten op het podium? (Hij probeert niet te zweten op het podium). Houd hij zich aan de afspraken? (Elke keer). Is hij vermakelijk? (Ja dat ben ik, geen clown, maar je kan wel met me lachen). Blijft hij na zijn toespraak nog even hangen? (Meestal wel! Ik meng mezelf graag voor en na in het publiek. Het helpt me om mijn boodschap nog beter af te stemmen op wie er is.) Is hij veeleisend? (Helemaal niet. Mijn eisen zijn vrij eenvoudig. Een flesje water, een microfoon, een beamer en ik ben op weg. Geen trampolines. Geen rook effecten. Geen olifanten.)

Oké? Dus, als u de expert over werkgeluk wilt laten spreken op uw evenement, I’m your man. Dat beloof ik!

Ervaringen over de Workshop Werkgeluk

Facilitator, mediator en conflictcoach bij Hat Trick

Francine ten Hoedt, facilitator, mediator en conflictcoach

“Bevlogen, energiek, enthousiast en bovenal indrukwekkend was de presentatie van Erwin Klappe op het congres ‘Meet Aubrey Daniels’. Met veel verve vertelde hij over de ervaringen met ‘Geluk op het werk’ bij Amphia. Zijn voorbeelden spraken boekdelen. Niet verwonderlijk dat de deelnemers en organisator hem in de toekomst graag terugzien. Dank je wel voor je toppresentatie, Erwin!”

Geïnteresseerd in een workshop of lezing over werkgeluk?

Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

Comments are closed.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Elke maand een tip over de toepassing van werkgeluk in jouw organisatie!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Elke maand een tip over de toepassing van werkgeluk in jouw organisatie!
Inschrijven
greyclose