Over Klappe Training

Over Klappe Training

Klappe Training is in 2015 opgericht met een ambitieus doel: 8,5 miljoen Nederlanders helpen gelukkig(er) te werken. In essentie gaat het erom dat wij werkend Nederland handvatten bieden om hun potentieel ten volle te benutten. En hen al doende helpen om een zinvolle bijdrage te leveren aan het functioneren van organisaties. Dit doen we door het persoonlijk leiderschap van medewerkers en leidinggevenden te versterken. Onze aanpak is praktisch, activerend en gebaseerd op de nieuwste inzichten uit de positieve psychologie van arbeid en organisatie. Klappe Training biedt het blended Werkgeluk Jaarprogramma. Een mooi, schaalbaar programma dat uit drie onderdelen bestaat:

1) Kick-off (2 dagdelen)

2) Online werkgeluk training (7 modules)

3) Afsluitende meet-up (1 dagdeel)

Het beoogde resultaat? Gelukkigere medewerkers in 60 dagen, die o.a. productiever en wendbaarder zijn én minder vaak verzuimen.

Over Erwin Klappe

Erwin Klappe is Chief Happiness Officer (CHO) bij Klappe Training. Hij heeft een achtergrond als arbeids- en organisatiepsycholoog. Klappe werkte de afgelopen 14 jaar in diverse HR functies bij Shell, LTP, Amphia en ProRail. Hij bevindt zich in de voorhoede van werkgelukdeskundigen in Nederland. Zo is Klappe initiatiefnemer van het grootste en langstlopende werkgeluk trainingsprogramma Amphia Floreert (+ 1000 deelnemers). In 2014 werd dit trainingsprogramma door het ministerie van SZW uitgeroepen tot best practice tegen werkstress en ter bevordering van duurzame inzetbaarheid. Klappe publiceert regelmatig in diverse vakbladen (PW, TvOO, M&O) en in de landelijke media (Happinez, Metro en RTL).

Erwin als spreker?

Erwin Klappe is een veelgevraagd spreker over werkgeluk op congressen en in organisaties.

Bekijk de opties

Comments are closed.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Elke maand een tip over de toepassing van werkgeluk in jouw organisatie!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Elke maand een tip over de toepassing van werkgeluk in jouw organisatie!
Inschrijven
greyclose