Werkgeluk

Hoe bevorder je werkgeluk bij verpleegkundigen?

Werkgeluk in de zorg is een hot issue. Met de spanning op de arbeidsmarkt wordt de vraag steeds relevanter: hoe je je eigen medewerkers kunt binden en boeien. Wat kun je als werkgever organiseren en wat kun je bij de medewerkers persoonlijk bereiken? In deze sessie op HRM in de Zorg, delen Jan Prins (werkbelevingsonderzoek onder 3500 verpleegkundigen) en Erwin Klappe (trainer van 600 verpleegkundigen) hun kennis over hoe je werk kunt organiseren op basis van positieve psychologie. Na deze sessie weet je hoe je verpleegkundigen kunt laten floreren en waar de verschillen liggen tussen HBO en MBO verpleegkundigen.

Kom langs op 18 september! Bekijk hier het programma van HRM in de zorg.

Werkgeluk workshop met 50 euro Klappe Training relatiekorting

Wil je gebruik maken van de Klappe Training relatiekorting van 50 euro? Stuur een bericht naar info@klappetraining.nl. Je betaalt dan € 245 om deel te nemen aan het congres, i.p.v. € 295 (excl. btw). Bovendien kun je de 2e en 3e persoon van dezelfde organisatie gratis meenemen!

Tags
Delen

Plaats reactie

Abonneer je op mijn beruchte WEKELIJKSE tip voor Chief Happiness Officers. Waarschuwing: ongeschikt voor azijndrinkers, troetelberen en calimero’s.

Abonneer je op mijn beruchte WEKELIJKSE werkgeluk-tip voor Chief Happiness Officers

Elke week een praktische tip over de toepassing van werkgeluk in jouw organisatie!