Diensten

Wat kan Werkgeluk voor mijn team of organisatie betekenen?

Meer doen met minder mensen en middelen. Continue verandering en versnelling in de manier van werken. Een overvloed aan informatie die op ons afkomt. Deze drie ontwikkelingen zorgen voor problemen op de werkvloer. Meer stress, burn-out en verzuim. Ongewenste uitstroom van personeel. Moeite met het aantrekken van schaars te vinden personeel. Veel slachtofferschap: medewerkers die klagen, mopperen en anderen de schuld geven. Weinig eigen leiderschap. Een gebrek aan creativiteit en innovatie. Verminderde inzetbaarheid. De consequentie van bovengenoemde problemen? Minder wendbare medewerkers en een verslechterde concurrentiepositie voor organisaties. Terwijl wendbaarheid nu juist gevraagd wordt in deze turbulente tijd. In bovengenoemde situaties is het ideaal om met werkgeluk aan de slag te gaan. Wie geluk ervaart in het werk is namelijk productiever, creatiever, innovatiever, cognitief flexibeler en verzuimt minder. Verder werken gelukkige medewerkers beter samen en worden zij beter beoordeeld door collega’s en managers. Gelukkige medewerkers dragen op een positievere manier bij aan de winst, prestaties en sales van een organisatie, dan minder gelukkige medewerkers (UN World Happiness Report, 2013). De afgelopen tien jaar hebben wij ruime ervaring opgedaan in het bevorderen van werkgeluk in organisaties. Dit doen wij op drie manieren: 1) Werkgeluk Lezing, 2) Werkgeluk Seminar en 3) Chief Happiness Officer (CHO) Toolbox. Hieronder volgt een toelichting op ons aanbod.

Werkgeluk Lezing

Een interactieve mix over het wat, hoe en waarom van werkgeluk. Dé hit in trainingsland.

Doel: Inspiratie & Enthousiasme
Tijd: 1 à 1,5 uur
Aantal personen: 15 – 2500
Kosten: €3950 (excl. btw, incl. de rest)

Afspraak maken

Werkgeluk Seminar

Een diepgaande, inspirerende en alles veranderende kennismaking met werkgeluk in één bomvol dagdeel.

Doel: Bewustwording & Beïnvloeding
Tijd: 4 uur
Aantal personen: 15 – 2500
Kosten: €5250 (excl. btw, incl. de rest)

Afspraak maken

CHO Toolbox

Eén onweerstaanbare masterclass per maand. In video, audio én per post. Voor leidinggevenden, HR-professionals en coaches.

Doel: Borging & Verduurzaming
Tijd: half uur per maand
Aantal personen: per persoon
Kosten: €79 euro (excl. btw) per maand per persoon

Afspraak maken

Comments are closed.

Abonneer je op mijn beruchte WEKELIJKSE tip voor Chief Happiness Officers. Waarschuwing: ongeschikt voor azijndrinkers, troetelberen en calimero’s.

Abonneer je op mijn beruchte WEKELIJKSE werkgeluk-tip voor Chief Happiness Officers

Elke week een praktische tip over de toepassing van werkgeluk in jouw organisatie!