Welkom

Mijn naam is Erwin Klappe, oprichter van Klappe Training. De afgelopen tien jaar heb ik mezelf verdiept in zowel de wetenschap als praktische toepassing van de positieve psychologie in organisaties. In 2010 ben ik als Arbeids- en Organisatiepsycholoog aan de Erasmus Universiteit afgestudeerd op het thema "bevlogenheid". Mijn million dollar question? Hoe kunnen we zoveel mogelijk mensen in hun werk laten floreren? Het antwoord op deze vraag leidde bij mijn werkgever - het Amphia Ziekenhuis - tot de geluksaanpak Amphia Floreert.

Best practice

Amphia Floreert werd een succes. In 2014 wees het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) deze geluksaanpak - een 3-daags trainingsprogramma voor verpleegkundigen - aan tot best practice tegen werkstress en ter bevordering van duurzame inzetbaarheid. 

Delen

Van binnen en buiten de ziekenhuiswereld ontstaat er belangstelling naar dit trainingsprogramma. Hèt moment om de opgedane kennis en ervaring te delen. Dit doe ik met iedereen die binnen zijn of haar organisatie werk wil maken van bevlogenheid en werkgeluk. Ben je bijv. trainer, coach, HR(D) professional of leidinggevende? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.